3 gode grunde til at brænde stearinlys på Arlington National Cemetery

Candlelight vigils er en af de bedste måder at mindes en elsket, der er gået bort, og du kan på Arlington National Cemetery. Denne kolossale nationale kirkegård er den største i verden, med omkring 6 millioner grave opdelt i 8 sektioner, herunder krig, rum, Amerika, store søer, Caribien og Vietnam.

For dem i USA, der er særligt håb om en kur eller god vilje, tilbyder Arlington National Cemetery et fredeligt sted at bede og bede i stedet. De strømmer til kirkegårdene for de faldne for at bede og gå stierne for dem, de holder i deres arme. Mange fredelige, sjælfulde melodier spilles i haven, da mausoleer markerer de gribende gravsteder.

Arkæologer og historikere lærer stadig om de mange aspekter af kirkegårdens historie. De tidligste arbejdere i parken var ounces studere på den gamle Fort Morris uddannelse jorden. De første grupper bemærkede det store antal grave, som var blevet nummereret og samlet i forskellige områder. Et farvet kort over parken blev også udviklet og navngivet kirkegårdene af Classifyingcu-par. I 1867 havde jernbanen forbindelse med Chesapeake og Ohio, og godstog kunne ikke længere passere stedet. En vej blev bygget med den hensigt senere annektering Wayne. Denne vej blev dog først operationel i 1920’erne.

Parken service er en non-profit organisation inden for Parker og Fritid division af Arlington County regering. De monterer besøgscentre ved indgangen til Greenbrier, Humphrey og Lincoln Roads. Humphrey Road parkeringspladsen blev også udviklet omkring samme tid. På det tidspunkt var omkostningerne ved at komme ind i parken $ 1,50. I dag er indgangsgebyrer $ 3.00. Penge fra parkens bekymringer kan stadig ses i lobbyen på besøgscentret.

I rejsendes centrum kan du få en gratis brochure, der guider dig gennem parken og dens forskellige områder. Et fremragende sted at booke et værelse eller gå ombord på et tog er i rejsendes centrum.

Parkens besøgscenter ligger på 740 North Patuxent Avenue. For mere information, ringe til informationslinjen på 703- Arkitektur . Når du går ind i centrum, vil du først gå gennem sikkerhed. Personalet vil udspørge dig om, hvad du kan lide at gøre i parken, og hvis du befinder dig i en situation, som du ikke kan svare på deres spørgsmål, vil de give en løsning. Når du er færdig med den del af testen, skal du sørge for at gå til springvandet. Du vil opdage, at det er den eneste springvand af sin art i parken. Vandstrålerne ændrer konstant flowretningen, og afhængigt af mængden af vand, som du skovler ned, vil ændringen i vandstrålens retning enten få den til at følge eller ændre retninger.

De, der har boet i Midtvesten, ved, at vandtemperaturændringer kan være ekstreme på den første forårsdag. For eksempel i Pennsylvania i løbet af marts en koldfront bevæger sig gennem området og temperaturer ofte stige med 25 grader inden for blot et par timer. Denne ekstreme ændring i temperaturen er det, der gør springvandets grundstensvalg af blade. Da temperaturerne er høje, er der en overflod af mineraler til stede i jorden, der er nødvendige for planternes vækst. Bare at være i nærheden af vandstrålen køligere end i bunden af springvandet kan resultere i en stærk eliksir slags, der vil efterlade dig svimmel, ud af kontanter, og mere end en lille smule sulten.

Når du er færdig med dit første besøg i springvandet, skal du sørge for at gå til dammedammen for at prøve de andre slags blomster og planter. Der er ofte fugle, der vil sidde i nærheden af springvandet, og de vil også fodre på træernes blomster.

Der er mange andre attraktioner i området, der får dig til at glemme eksistensen af bunden af springvandet. For eksempel er der et museum, en dyrelivshave, en hengiven hal og mange andre aktiviteter at deltage i, der tilbydes af Arlington County Facilities of Arlington Natatory. Selvfølgelig ville ingen park være komplet uden en parkeringsplads, og på Arlington National Cemetery finder du et Jewel’s Box amfiteater til koncerter.

For mere information om parkerne i Arlington County, kontakt dem på internettet athttp://www.australincitieservices.com.

Skriv kommentar