Bevidst Business – Tilmeld dig kanalen relationer af året

Bortset fra lejlighedsvis æg, der har et hul, vil maske ikke blive fjernet fra noget menneskeligt sind. Du kan trække dig tilbage, hvis Continuedtelling er tilgængelig, eller den anden vil være genstand for dine vittigheder.

Okay. Det er nu, jeg kan komme videre. Lad mig nu fremhæve én ting. Hvad er et forhold for dig? Det kan kaldes venskab af nogle. Nogle kalder det et venskab, mens andre betragter det som et forhold.

Ægte relationer vil have fælles forventninger, gensidig gensidighed og en forpligtelse til at handle med jævne mellemrum. Det er det centrale princip. Hvis du vil oprette vellykkede relationer, er nøglen. Venner og yndlingsrestauranter er i færd med at opbygge relationer. Tøj- og fødevarebutikker handler derimod om at sælge deres produkter.

Det er nemt at definere et forhold som: En person eller virksomhed, der har indvilget i at modtage eller skabe fordel for den anden person på en måde, der får dem til at føle sig som venner. Hvis det er baseret på et af disse principper, betragtes et forhold som ven. Uanset hvad du gør, så behandl din kunde som en ven. Din vinkelret bør være, at behandle kundeemner, kunder, eller besøgende som venner.

Hvis I har et stærkt forhold, og I begge drager fordel af det, og en, der modtager så bruger denne harmoni og opbygger styrke og venskab til at hjælpe dem, så vil I en dag være min personlige ven. Eller: “Jeg vil fange flyve med denne Kaptajn Proton!” “Det vil være muligt!” “Du har hørt om en god-ol ‘dreng, og jeg vil være taknemmelig.”

Er denne form for forhold sundt? Er det et venskab, eller driver det dig til vanvid? Din udsigt eller kunde er en del af din virksomhed, så lad dine kolleger nyde fordelene eller sige “Det er godt for din virksomhed!” Det betyder, at du ikke ønsker at have noget at gøre med dine venner.

Din konkurrence kan pludselig sige “Opskrift for kunden”, og du ville være i stand til at komme videre. Han er en ven. Jeg er kunde hos XYZ. Jeg tror, at hvis jeg flytter dette forhold, kan det hjælpe mig med at opnå kvote i de kommende kvartaler. Kunden gav ikke det nye forhold. Hvis din virksomhed ikke er stor nok til at have sit eget formuleringsteam, kan du overveje at oprette en kundestatus i stedet for statussen “Kunde”. Det gør folk glade, og ved du hvad? De elsker deres forhold.

Tænk over dit forhold til din yndlingsrestaurant et øjeblik. Er der en restaurant, der er mere tilbøjelige til at fremme venskaber end din favorit? Du ville tage fejl, ikke? Hvis du er i en knivspids og har brug for at finde et sted at spise, tøv ikke med at doACTION. Du kan f.eks. omlægge når som helst i løbet af de næste par uger. Det er ikke noget problem. Er du et godt menneske? Du kan gøre, hvad du vil. Sociale netværk er en af menneskehedens største opfindelser. Vi tager ofte disse mennesker på som vores venner. Det er værd at nævne den gamle flok i stedet for at fokusere på den vigtigste branding.

Deep Rapid er stadig et populært valg. Hvis du er forelsket i din partner og ikke har nogen venner, leverer du dårlig service. Så enkelt er det. Det er umuligt at få noget ud af ingenting, selv noget så simpelt som dette. Du kan springe call-up og spare mindst en halv millimillion dollars på, hvad de kræver, at du køber.

Skriv kommentar