Boliglån

Satserne for hjem lånekapital kan variere fra det ene minut til det næste! Den primære sats i dag er 3 point 9 3 / 4, og det er kun steget i de sidste par år. Satser for hjem lånekapital kan variere fra 6% til 10%. En etårig realkreditlån sats er generelt lavere end en 30-årig en. Renten varierer afhængigt af kredit score og sigt, indkomst, egenkapital og rente.

Faste satser og justerbare satser er tilgængelige for hjem lånekapital. Låntagere har mulighed for at vælge mellem faste eller variable satser. I stedet for en justerbar månedlig sats giver ARMs dig mulighed for at låse din sats i en bestemt periode (f.eks. 3, 5 eller 10 år). Selv om ARMs tilbyde lavere satser end fastforrentede programmer, de er mindre egnede til kortfristede lån (mindre end 5 år).

For at tjene penge, cash-out refinansiering af en eksisterende realkreditlån til lavere satser kan være en god mulighed. Du bør også overveje de ekstra omkostninger, der er forbundet med en højere sats. Du skal også betale lukkeomkostninger, hvilket kan gøre refinansieringsomkostningerne på USD 10.000+ endnu dyrere. Du bør få den lavest ÅOP muligt og låse den ind med dit hjem ansvarlig lånekapital, mens du refinansiering.

Et hjem ansvarlig lånekapital er et lån, hvor et hjem egenkapital kredit bidrager til din kreditmaksimum på din kreditkort konto. Det er noget, du bør overveje. Home egenkapital kreditlinjer er ikke højt forrentede lån, fordi de er sikret ved din ejendom og egenkapitalen i dit hjem. Det er hovedsageligt et kreditkort med en lavere sats, men det fungerer på samme måde som et kreditkort. I stedet for at få et fast beløb, kan låntageren vælge, hvor meget de ønsker, og kan trække på kreditlinjen efter behov.

Hjemmet egenkapital kreditlinje er fantastisk til restancer. Dette er en fantastisk mulighed, hvis du har en masse kreditkort regninger, som du ikke ved, hvornår vil stoppe.

Skriv kommentar