Lydbøger i Grib’s fjerde kategori

Der er så mange fremragende lydbøger derude, at det kan være svært at vælge en til den bog, du er mest interesseret i. Denne artikel forklarer forskellene mellem lydbøger, og hvordan du vælger den, der passer bedst til dine lyttebehov. Fremkomsten af Kindle (og andre bærbare eBook læsere, såsom Amazon Kindle) har gjort lydbøger og “ebøger” (eller “eread’s”) meget mere populære i de seneste år. Verden har hundreder af millioner af bøger, i alle genrer. Nedenfor vil jeg identificere de tre store typer af lydbøger til rådighed, og forklare, hvad hver enkelt har at tilbyde.

Lydbøger fås i tre formater: lydoptagelse, bog og DVD. Lydbøger kan findes i mange genrer, herunder romantik, komedie og science fiction. Denne artikel vil handle om de to vigtigste kategorier af lydbøger.

Lydbøger i denne kategori, grib er nok den mest sjove at lytte, fordi de ofte har en masse humor og kloge plot drejninger. Dark Watch by C.S. er nogle af de bedste lydbøger i denne gruppe. Faber, Lola Lagoby Lola Lago, A Very Long Time Agoby J. Wes Watson er blot nogle af de lydbøger, der falder ind under denne kategori.

Lydbøger er den tredje kategori. Harry Potter lydbøger falder ind under den anden. Denne kategori indeholder lydbøger, der er fyldt med gode historier og vidunderlige karakterer. Lydbog af Harry Potter er mine yndlingsbøger og lydbøger. En anden stor Harry Potter lydbog er lydbogen af første blik Taske. Lydbogen til The Half Blood Prince var min favorit, da det var både hjerteskærende og vidunderligt.

Lydbøger i fjerde kategori er den nyeste kategori af lydbøger. De er fantasi. Denne lydbog kan indeholde alt, fra futuristiske indstillinger til middelalderlige indstillinger. Dragonflight, af Michael Crichton, er en af de bedste fantasy lydbøger. Breath of Fire er af Stephen King. Dragonflight er en stor opfølgning på The Wheel of Time. Breath of Fire har en tryllebog og et sværd, mens Dragonflight er en tryllebog og et kraftfuldt sværd. Den fjerde kategori er fantasy lydbøger. De beskæftiger sig ofte med efterlivet, betragtes undertiden som ikke-fiktion, men har stærke karakterer og temaer.

At vide, hvad en VHF-lydbog er, kan hjælpe dig med at forstå, hvordan en grib ser ud. En velskrevet lydbog er et godt valg, hvis figurerne er nøjagtige, og historien er engagerende. Her er syv lydbøger værd at bruge tid i år, som du kan nyde, uanset om du er en afslappet læser eller en fan af fiktion.