Pårørende tips Nej. breaker – Messias, eller Graduatinggrid?

Ho healthyator og prelaw grader – Se, det er en Messias!

Her er et eksempel på en mirakuløs oprustet lige før han rammer denne planet med en grundig besked til alle. Betragt dig selv som du læser følgende.

“Livet er, hvad der sker, når vi skifter mening.”

Jeg havde svær halsbrand og besluttede at bage. Jeg var desperat efter en forandring og gik på skadestuen. Skadestuen læge var bedøvet, at jeg ikke engang havde overvejet det. Mens jeg stirrede på skærmen, viste de en ax12 retssag. Jeg var under bedøvelse og i godt humør. De viste også nogle tidligere ændringer.

Det er ikke, hvad jeg rent faktisk ønsker at sende i min e-mail. Jeg modtog dog en sms fra en ven, der plejede at se mig på hospitalets skadestue. Hun sagde, at hun havde hørt, at jeg led af halsbrand.

“Jeg er på samme sted, som du er.” Hun sagde, at hun var begejstret for at have mig der. Hun talte om den vidunderlige visdom, som jeg deler. Jeg talte kort med hende om refleksionsloven, og hvordan det hjælper os med at se vores sande essens, når vi bare tager os tid til at tænke over det. Dette var en fantastisk oplevelse for mig.

Et par dage senere sagde min ven, at hun havde fået et hjerteanfald. Hun troede, hun var ved at blive skør. Hun var så glad for, at jeg var der. (2) Hun sagde, at “Livet er resultatet af at ændre dit sind.” Loven om refleksion (eller loven om nye). Ifølge refleksionsloven kan vores tanker skabe andre tanker. Frygt er det stik modsatte. Frygten mindskes, når vi er i stand til at benægte vores frygt. Begge disse frygt kan overvindes eller kombineres. Når vi ved, at vi kan kontrollere vores frygt, og tage kontrol over frygten, føler vi os bemyndiget til at leve. Vel vidende, at du har magt kan helbrede indre spændinger og frygt.

“Du er den person, du vælger at være, og hvad du tænker på, er, hvad det vil blive.” Dr. Ephraim Bull

Da jeg fik det bedre, blev det lettere at tænke på andre mennesker, der er derude nyder den store udendørs. Jeg tænkte på min mor og alle de ting, han / hun er tilbøjelig til at græde over. Så tænkte jeg på min far. Han er en kærlig, venlig og generøs mand. Jeg tror ikke, mine forældre er så tæt på, som jeg gerne ville. Han redder og elsker mig. Selv om han måske ikke være, hvem jeg havde forventet, han er stadig en kreativ mand med masser af kreativitet. Men hans kreativitet lader det stå åbent for fortolkning. Nogle gange glemmer han min fødselsdag.

“Alt får et navn. Alt er forbigående. Det er os, der kan ændre dem.” M.K. Thacker

Du ved, der er lov. Fordi der var tidspunkter, hvor du troede, Gud var der, men det var han ikke. Der var tidspunkter, hvor du troede Gud hadede eller frygtede dig, men du indså hurtigt, at Gud virkelig elsker dig. Der var stormagasiner og indkøbscentre. Men Gud gjorde ikke sådanne mennesker.

“Alle disse mennesker er væk (i poolen eller på flugt, kæmper) Hvert hus er forladt – det er et ødelagt hus. ” Ikke mere radio, tv eller telefon. R.A. DeMille

For nogle virker Gud kold. Som en kuldegysning. Som et dødsfald. Som en fremmed. Så er ens syn på Gud. I, kære læsere, er awestruck af Guds ubetingede kærlighed. Gud dømmer ikke dem, der ikke er på det rigtige sted. Han forlader ikke dem, der er placeret.

Han elsker den perfekte sandhed. Sandheden er ikke skjult. Sandheden er ikke skjult. Sandheden betyder, at nogen mener, at noget er sandt, minder om den tid, hvor det var sandt, og at en anden troede på den måde, da det var sandt. Den, der tænker, handler og husker det samme som den position, er elsket. Hver person, der blev født ind i denne verden er elsket af Gud. Husk, at Gud ikke fortalte os at tro i begyndelsen.

Skriv kommentar