Sådan tjener du penge Reklame på Sociale Netværkssider

Selvom annoncering på sociale mediesider ikke er ny, er det ikke let at tjene penge. Alle og alles fætter har lavet et indlæg på et eller andet tidspunkt. Mange sociale netværkssider er designet til at give venner mulighed for at få nye venner og etablere forretningsforbindelser. Det er ikke svært at tjene penge på at promovere din virksomhed på sociale medier.

Sådan kommer du i gang

Trafik er et problem, som de fleste mennesker står over for, når de sætter deres virksomheder online. Når dit websted er op, er det muligt at oprette det mest fantastiske websted. At tjene penge er problemet. Det kan tage for lang tid at finde ud af, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Når du venter tålmodigt på dit websteds trafik til at begynde at komme ind, vil du være den, der høster de økonomiske fordele. Gør ikke det hårde arbejde.

Aflære tanken om, at flere websider skal indeholde forskelligt indhold. Du skal indstille tonen for dit websted for at tiltrække kunder. Det vil fortælle dem, hvorfor du er kvalificeret til at anbefale ethvert produkt. Adsense bruges af de fleste hjemmesider til at tjene penge.

Her er nogle måder at fremme dit websted: artiklen mapper. Yahoo svar. Yahoo fora. Yahoo grupper. Dit målmarked skal være specifikt for din branche.

Adresselistewebsteder er normalt branchespecifikke. Medlemmer kommer online og kan have masser af meget dårlig information. Jo mere du kan tilføje værdi til din artikel site og gøre det relevant, jo bedre vil du være i stand til at sælge produktet.

Yahoo svar er et andet eksempel på et websted med høj trafik og et medlemskab. Du kan blive udelukket fra spam på webstedet. Find ud af, hvad du virkelig sælger.

Yahoo Svar er meget lig et forum. Signaturfilen følger med dine kommentarer. Hvis du vil generere salg til din virksomhed, kan du placere annoncer i denne signaturmappe.

Selvom forumpromovering ikke er en let opgave, hvis din tålmodighed giver dig mulighed for at vente på besøgende på dine websteder, kan du høste den økonomiske belønning.

Lad andre gøre det hårde Stuff

Et af de største problemer med social media marketing er den passive tilgang, de fleste marketingfolk vedtager. De mener ikke, at der er behov for andre for at se, hvorfor dine produkter fungerer. Hvis du har taget dig tid og oprettet et socialt websted, skal du vise andre, hvorfor de vil lykkes.

Her er en fantastisk historie, som jeg var nødt til at fortælle, da jeg arbejdede for en båndbredde selskab. En person kom hen til mig og sagde: “Wow!” Virksomheden har meget på sin rekord, med meget få gode anmeldelser. Hvor kan du få ærlig information fra andre mennesker? Han havde mange spørgsmål. Jeg burde være i stand til at besvare dem alle for at sælge ham på mine produkter.

Desværre var jeg ikke til rådighed den dag til at besvare hans spørgsmål. Hans tur kom forbi næste dag, og han ringede endda til mig den næste. Han købte produktet, selvom det var tilgængeligt andre steder. Jeg var i stand til at løse $ problem, så han kunne få det.

Bottom line: Den måde, du behandler kunder på, er nøglen til din succes. Dine salgssider vil skyrocket hvis din virksomhed er i stand til og villig til at dele det hårde arbejde din virksomhed har lagt i.

Skriv kommentar