Ulempen ved professionel tandblegning

Professionel tandblegning er en blomstrende forretning i dag. Det er ikke kun en blomstrende forretning, men det er en blomstrende forretning, der bringer i mange fordele for dem, der går til tandblegning og dem, der overvejer at gå efter det. I det store og hele er denne type virksomhed stor, men der er nogle negative aspekter ved den. Denne artikel vil fortælle dig ikke kun, hvad de positive aspekter af professionel kridtning er, men det vil også vise dig de negative aspekter af det.

Først vil vi undersøge, hvad professionel tandblegning er. Professionel tandblegning er dybest set en gren af tandpleje, der beskæftiger sig med kridtning af tænder. Som en kendsgerning, kan dette gøres i enhver tandlæge kontor, men for det meste er det gjort i en tandlæge kontor, der har specialiseret sig i kosmetisk tandpleje. Så hvad er kosmetisk tandpleje? Nå, det dybest set betyder, at enhver tandlæge kan gøre kosmetiske procedurer. Nogle populære procedurer omfatter blegning, udskiftning af kroner, broer og finer.

professionelle tandblegning procedurer sker i din tandlæge kontor. Den første sådan procedure kaldes en stol-side blegning. Tandlægen vil normalt nødt til at rense dine tænder, fylde eventuelle hulrum, der er til stede, placere beskyttende materiale i munden, og derefter bleger dine tænder med et bestemt kemikalie. Blegning er faktisk den mest almindelige kosmetiske procedure gjort, og stort set alle tandlæger tilbyder det.

Den anden professionelle tandblegning procedure er den faktiske tandblegning procedure selv. Når vi siger tandblegning procedurer, mener vi procedurer udført på en patient. I virkeligheden vil en tandlæge udføre den faktiske kridtning procedure, men en patient vil blive “uddannet” til at gøre det derhjemme. Den faktiske kridtning procedure indebærer normalt anvendelse af en blegning gel til patientens tænder.

Nu, hvis du er modtagelige for den stærke blegemidler, kan du ende med at føle virkningerne af blegemiddel, efter at det er blevet skyllet fra munden. Du bemærker, at dine tænder bliver en smule mere følsomme, og dette kunne være en bivirkning af den nyligt anvendte blegemiddel. Andre bivirkninger kan omfatte mavepine, ondt i halsen, og dårlig ånde.

En anden professionel tandblegning mulighed er at købe et hjem blegning kit. Mens disse systemer er billigere end tandlægens kontor, resultaterne er ikke så effektive eller så magtfulde som tandlægens kontor.

Den tredje professionelle tandblegning mulighed er at bruge en tandblegning tandpasta, der sælges over-the-counter. Mens disse produkter er langt billigere end tandlægens kontor eller hjem blegning kits, de er nok den mindst effektive metode til at få en hvidere smil. Desværre er de også de mindst “kridtning”.

Hvor lang tid tager det, og hvor hvide bliver dine tænder?

De fleste professionelle kridtning procedurer kræver et behandlingsforløb, der varer fra to til seks måneder. Peroxid i blegemiddel (carbamide peroxid) nedbrydes til ilt molekyler, der vender tænderne og gør det hvidere. apowerful blegning agentusal især stærkere sort, der anvendes i tandlæge kontor kan ikke bruges for længe eller blegemiddel ville ikke være så effektiv.

Hvor ofte skal jeg have proceduren gjort, og med hvilken hastighed?

De fleste mennesker er villige til at betale prisen. Faktisk koster professionel kridtning (velsagtens den mest effektive) omkring $ 400 til $ 500 i mange butikker i USA. Omkring to til tre behandlinger er nødvendige for maksimal kridtning. Det anbefales, at du skal undgå pigmenterede fødevarer i en uge efter behandlingen. Med andre ord vil kridtningseffekten vare i omkring seks måneder.

Hvor ofte skal jeg betale tandlægen for kridtning?

Selv om omkostningerne ved at få det gjort er faldet i årenes løb, folk er stadig villige til at betale prisen. Det anbefales at besøge din tandlæge to gange om året for en professionel rengøring og check-up. Sørg for at konsultere din tandlæge om, hvorvidt du er en god kandidat til kridtning.

Hvor hvide bliver mine tænder?

Kridtning af tænder afhænger altid af typen af pletter eller mængden af din misfarvning. Hvis dine pletter er moderne og gerne vil have indflydelse på farven på dine tænder, vil du sandsynligvis være i stand til at få et mere effektivt resultat. Men hvis dine tænder er som en nyfødt, som kun har en enkelt lille lag af hvid farve og masser af pletter, sandsynligvis vil du være i stand til at bruge kridtning tandpasta eller udføre andre tænder kridtning procedurer fint.

Men hvordan bleger jeg mine tænder?

Nå, effektivt enhver kridtning procedure, der anvendes til tænder vil arbejde. Der er også visse kridtningsmidler, som kun er tilgængelige gennem din tandlæge, og de er mere effektive end de andre.

Skriv kommentar